Download and Read books online PDF, TXT, ePub, PDB, RTF, FB2 & Audio Books files for your device. So, you can read the books in any times.

[2.66 MiB] Les tenebres i l'alba books by Ken Follett

LA PREQÜELA DE L'ÈXIT MUNDIAL ELS PILARS DE LA TERRA.

Trenta anys després de la publicació de la seva obra mestra, Ken Follett embarca el lector en un viatge èpic que acabarà on comencen Els pilars de la Terra.

Any 997, finals de l'edat fosca. Anglaterra s'enfronta als atacs dels gal·lesos per l'oest i dels vikings per l'est. Aquells qui ostenten una mica de poder l'exerceixen amb contundència i, sovint, entren en conflicte amb el rei mateix.

En aquests temps turbulents, tres vides s'entrecreuen: el jove constructor de vaixells, l'Edgar, a punt d'escapolir-se amb la dona que estima, descobreix que el seu futur serà molt diferent del que havia imaginat quan la seva llar és atacada pels vikings; la Ragna, la filla rebel d'un noble normand, acompanya el seu marit a una nova terra a l'altre costat del mar, i l'Aldred, un monjo idealista, somiatransformar la seva humil abadia en un centre de saviesa que tota Europa admiri. Tots tres es veuran abocats a un perillós enfrontament amb el despietat bisbe Wynstan, decidit a augmentar el seu poder costi el que costi.

El gran mestre de la narrativa d'acció i suspens ens transporta a l'ocàs d'una època violenta i brutal i al començament d'una nova era en un monumental i emocionant relat d'ambició i rivalitat, naixement i mort, amor i odi.

Sobre la saga Els pilars de la Terra han dit:
«Follett és un mestre.»
The Washington Post

«Fantàstic des de tots els punts de vista.»
El Mundo

«Una obra que destaca com un triomf de l'esforç i de la professionalitat.»
The Guardian

«No hi ha racó sense sorpresa ni pàgina tediosa.»
Què llegir

«Continuo envejant com el primer dia la capacitat de Follett per entretenir. Les seves trames funcionen semprei et manté enganxat a cada pàgina.»
Juan Gómez Jurado, ABC
Les tenebres i l'alba
Title:Les tenebres i l'alba
Format Type:eBook PDF / e-Pub
Author:
Date release:
Size:2.66 MiB
Category:Historical, Books, Fiction & Literature
Comments
  • La primera comunión de Filemoncín
  • Procreate 4 Video Manual
  • Procreate Primer
  • The Human Figure

Online Library 2021 By this website is in no way intended to support illegal activity. We uses Search API to find the overview of books over the internet, but we dont host any files. All document files are the property of their respective owners, please respect the publisher and the author for their copyrighted creations. If you find documents that should not be here please report them.